AKADEMİK BAŞARILAR
Veteriner Fakültesi Öğretim Üyelerine En İyi Sunum Ödülü

Veteriner Fakültesi Öğretim Üyelerine En İyi Sunum Ödülü

Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Derneği tarafından 16-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya' da düzenlenen 2. Uluslararası Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (2ndInternational Congress of Veterinary Mikrobiology)- (XIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi) kapsamında ulusal ve uluslararası alanlardan toplam 94 sözlü sunum ve 76 poster sunumu gerçekleştirilmiştir.

Kongrede Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Viroloji Anabilim Dalı  Dr. Öğr. Üyesi Engin Berber ve Doç. Dr. Ayşe Gençay Göksu ile Su Ürünler ve Hastalıkları Anabilim Dalı  Dr. Öğr. Üyesi Emrah Şimşek' in gerçekleştirdiği "Molecular Characterization ofNewly Identified CSpV1 in Turkey: A First Report" adlı çalışma, Dr. Öğr. Üyesi Engin Berber tarafından İngilizce sözlü sunum olarak bildirilmiş olup bilimsel komite tarafından oluşturulan jüri değerlendirilmesi sonucunda "en iyi sözlü sunum" ödülüne layık görülmüş ve kendisine plaket taktim edilmiştir.

30 Ekim 2018 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR