AKADEMİK BAŞARILAR
Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı’nın Başarısı

Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı’nın Başarısı

Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Arif ÇİLOĞLU’nun 25-29 Eylül 2017 tarihleri arasında, Eskişehir’de Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Türkiye Parazitoloji Derneği ve Osmangazi Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen Uluslararası Katılımlı 20. Ulusal Parazitoloji Kongresi’nde, diğer tüm araştırıcılar adına sunmuş olduğu “Kuzey Doğu Anadolu yöresinde yayılış gösteren bazı Simulium türlerinin in silico PCR-RFLP analizleriyle identifikasyonu” başlıklı çalışma, bilimsel kurul tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Poster Bildiriler kategorisinde İKİNCİLİK ödülü kazanmıştır.

Parazitoloji Anabilim Dalı öğretim elemanlarını ve çalışmaya katkı sağlayan araştırıcıları kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Rektörlük

10 Kasım 2017 Cuma