Veteriner Fakültesi Romanya’ya Teknik Gezi Düzenledi

Veteriner Fakültesi Romanya’ya Teknik Gezi Düzenledi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hayvan Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz öğrencilerle birlikte, Romanya’ya teknik gezi gerçekleştirdi.

Romanya’nın Bükreş ile Cluj Napoca şehrindeki veteriner fakültelerine teknik ziyaret gerçekleştiren Veteriner Fakültesi ekibi, burada 19-21 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen “International Junior Vet Congress - How to save a life”, Cluj-Napoca, Romania, Kongresine katıldı.

Kongrede “Management of Equine Gatric Ulcer Syndrome” başlıklı sözlü bildirim sunarak, kongre katılımcılarına üniversite hakkında bilgiler veren Hayvan Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz, ayrıca ulusal devlet kanalı ve Romanya Radio Timişoara'da Erasmus Programı, Erciyes Üniversitesi, Kayseri, Kapadokya ve Türkiye'yi anlattı.

01 Kasım 2018 Perşembe