Akademik Başarı ve Haberler
Veteriner ve Fen Fakültesi Öğretim Üyelerine TÜBİTAK 1002 Proje Desteği

Yürütücülüğünü Veteriner Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aydın ALAN’ın yaptığı ve araştırmacı olarak Prof. Dr. Bilal AKYÜZ, Doç. Dr. Mehmet Ulaş ÇINAR, Doç. Dr. Emel ALAN, Doç. Dr. Korhan ARSLAN, Arş. Gör. Dr. Esma Gamze AKSEL ve Arş. Gör. Fadime DALDABAN’ın yer aldığı "Lipopolisakkarit ve lipoteikoik asit ile indüklenmiş Akkaraman ve Romanov ırkı kuzuların lenf düğümlerinin mikroanatomik karşılaştırılması ve bu indüklenme sonucunda etkili immün moleküllerin incelenmesi" isimli proje ile yürütücülüğünü  Fen Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulcabbar SÖNMEZ’in yaptığı "Dörtlü band matrisinin etki alanı ile elde edilen dizi uzayları üzerinde kompakt operatörler " isimli proje TÜBİTAK 1002 programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim Elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

30 Eylül 2019 Pazartesi
Akademik Başarılar