Yazar Hayati İnanç Üniversitemizde Konferans Verdi

Yazar Hayati İnanç Üniversitemizde Konferans Verdi

Üniversitemiz Bilgi ve Değerler Kulübü tarafından  “Can Veren Pervaneler” konulu konferans düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, Yazar Hayati İnanç ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay,  üniversite hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, “Bizler üniversitede olarak, öğrencilerimizin özellikle bu tür konferansları düzenlemesini çok önemsiyoruz. Ülkemizin değerlerini, siz gençlerimizle buluşturmak. Onlardan ilham ve feyz almanızı sağlamak bizler için çok önemli” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından etkinliğin konuşmacısı Hayati İnanç, “Can Veren Pervaneler” konulu konferans verdi.

11 Nisan 2019 Perşembe