Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi Müracaat Sonuçları

Üniversitemiz Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’ne kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları 08  – 12 Temmuz 2019 tarihleri arasında merkezimizce kabul edilecektir. Kayıtları yapılan öğrenciler 16 Eylül 2019 tarihinde Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’ne başlayacaktır.

Kayıt tarihinde kayıt yaptırmayanlar ve kayıt hakkından vazgeçen başvuru sahipleri EK 1’de sunulan feragat dilekçe örneğini doldurup 08 – 12 Temmuz 2019 tarihleri arasında merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir. Asil başvuru hakkından feragat edenlerin yerine yedek listeden öğrenci alınacaktır.

Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi ücretlerinde peşin uygulama yapılmaktadır.  Kaydını yaptıran velilerimizden 15 Eylül 2019 – 14 Ekim 2019  tarihindeki maaşlarından 600 TL ücret kesintisi  yapılacaktır. Kendi isteğiyle Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’nden kaydını alanlar için ücret iadesi yapılmamaktadır.

Not: Kayıt yaptıran öğrenciler için 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında “Oryantasyon Programı” düzenlenecektir. Oryantasyon Programı ile ilgili ayrıntılar 02 Eylül 2019 tarihinde  http://cocukegitim.erciyes.edu.tr/ adresinden duyurulacaktır.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

• Sağlık Raporu (Raporun ERÜ Çocuk Hastanesinden alınması gerekmektedir.)
  • 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Aşı Kartı Fotokopisi
  • Velinin Mutemet Onaylı Maaş Bordrosu ve İBAN Numarası

Not: Kayıt için istenilen belgelerin kayıt tarihleri arasında eksiksiz olarak merkezimize teslim edilmesi gerekmektedir.

Erciyes Üniversitesi Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’ne Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin İhtiyaç Listesi

• 2 adet yedek kıyafet takımı

• 2 adet iç çamaşır takımı

• 2 adet çorap

• 1 adet sınıfta giymesi için altı kaymayan cırt cırtlı ev patiği

• 1adet pijama takımı (2016 doğumlu öğrencilerimiz için)

• 1 adet diş fırçası ve diş macunu

İstenilen kırtasiye malzemelerinin listesi daha sonra sınıf öğretmeni tarafından verilecektir.

NOT: İstenilen malzemelerin çocuğunuzun adı- soyadı yazan etiketli şekilde çanta içinde getirilmesi rica olunur.

İletişim Bilgileri:

Telefon: 0352 207 66 66/ Dahili: 10745/10746