Yönetmen Ilgar Necef, Üniversitemizde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Yönetmen Ilgar Necef, Üniversitemizde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen söyleşide Yapımcı Yönetmen Ilgar Necef öğrencilerle bir araya geldi.

Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Genel Sekreter Yardımcısı Talat Hakan Erdem ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Nihal Şengün, Yönetmen Ilgar Necef’i ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Etkinliğin konuşmacısı ünlü yapımcı ve yönetmen Ilgar Necef, tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

Necef, “Türkiye’de birçok büyük yönetmen var. Türkiye sanat anlamında son birkaç yılda daha da geliştirdi. Tam anlamıyla esinleniyorum diyemem ama Nuri Bilge Ceylan gibi yönetmenlerden etkileniyorum” diye konuştu.

Etkinlikte,  yönetmen Ilgar Necef tarafından yapılan Nar Bağı Filminin gösteriminin ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Necef’e plaket takdim etti.

07 Mart 2018 Çarşamba