AKADEMİK BAŞARILAR
Yrd. Doç. Dr. Aycan Gündoğdu'nun Projesine TÜBİTAK 1001 Desteği

Yrd. Doç. Dr. Aycan Gündoğdu'nun Projesine TÜBİTAK 1001 Desteği

Yürütücülüğünü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aycan Gündoğdu’nun yaptığı projenin Tübitak-1001 kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.

Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd Doç Dr Aycan Gündoğdu'yu ve proje ekibini tebrik ederiz.

Proje Başlığı: Ortopedik protez enfeksiyon mikrobiyotasının metagenomik yöntemlerle de novo incelenmesi

Proje Süresi ve bütçesi: 30 ay - 350.000YTL

Proje Ekibi

Yrd Doç Dr Aycan Gündoğdu (Yürütücü; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı- Genkök Metagenom Birimi)