AKADEMİK BAŞARILAR
Yrd. Doç. Dr. Nalan Özdemir ve Dr. Cevahir Altınkaynak'ın Başarısı

Yrd. Doç. Dr. Nalan Özdemir ve Dr. Cevahir Altınkaynak'ın Başarısı
Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümü, Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nalan Özdemir ve Dr. Cevahir Altınkaynak, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinatörlüğünde, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) ortaklığında düzenlenen 6. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı’ na yapılan 202 proje başvurusu arasından 2 projeleri ile finale kalmışlar ve 26 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen etkinlikte “İlaç ve Eczacılık Ürünleri” kategorisinden “Tanı ve Tedavi Amaçlı Moleküllerin Eldesinde Kullanılan Yeni Formülasyonlu Proteolitik Malzeme Geliştirilmesi” başlıklı projeleri ile ikincilik ödülü kazanarak 10.000 TL para ödülüne layık görülmüşlerdir.

Yrd. Doç. Dr. Nalan Özdemir ve Dr. Cevahir Altınkaynak'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Rektörlük

28 Kasım 2016 Pazartesi