Ziraat Fakültemizde “Kariyer Günü” Etkinliği Düzenlendi

Ziraat Fakültemizde “Kariyer Günü” Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım ve Hayvancılık Kulübü tarafından “Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşması yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan, fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Dekan Arslan, “Ziraat Fakültesi olarak biz 7 bölümde eğitim ve öğretime devam etmekteyiz. 750’den fazla lisans öğrencimiz var. 300’e yakın yüksek lisans ve doktora öğrencimiz var. Biz sadece ulusal sıralamada değil, uluslararası sıralamalarda dereceğe girmeye aday bir fakülteyiz” dedi.

Daha sonra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı konuşmasında, Erciyes Üniversitesi’nin şehrin yüz akı bir üniversite olduğunu belirtti ve öğrencilere başarılı olma yolunda çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Etkinlik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç’ın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a plaket takdiminin ardından sona erdi.

Video için tıklayınız
06 Mart 2019 Çarşamba