Çalıştay Pil Teknolojileri ve Enerji Sistemleri Çalıştayı
Tarih 19 Aralık 2019 PerşembeSaat : 09:00 - 17:00
Yer Sabancı Kültür Sitesi
DüzenleyenASPİLSAN Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş ve ERÜ Enerji Dönüşümleri Araştırma ve Uygulama Merkezi

4’üncü Pil Teknolojileri ve Enerji Sistemleri Çalıştayı, ASPİLSAN Enerji A.Ş. ve Erciyes Üniversitesi Enerji Dönüşümleri Arş. ve Uyg. Merkezi- Mühendislik Fakültesi iş birliğiyle 19-20 Aralık 2019’da Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir.

Türkiye'de ve dünyada pil teknolojileri ve enerji sistemlerindeki gelişmelerin ve etkilerinin ele alınacağı 4’üncü Pil Teknolojileri ve Enerji Sistemleri Çalıştayı, savunma, havacılık, raylı sistemler, otomotiv ve telekomünikasyon gibi pek çok farklı sektörde söz sahibi kuruluşlardan önemli temsilcileri ve önde gelen üniversitelerden akademisyenleri bir araya getirecektir.

2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi