AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Üniversitemizi Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Üniversitemizi Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile birlikte Üniversitemiz Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi inşaatı, Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi inşaatı ve İyi Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezimizi (İKUM) ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile ilk olarak Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi inşaatını ziyaret ederek, Kansere Karşı Birlikte Derneği Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükçü’den bilgiler aldılar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin ikinci ziyaretini ise İKUM’a gerçekleştirerek burada Merkez Müdürü Doç. Dr. Zafer Sezer’den merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İKUM ziyaretinde, Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’den de ERÜ tarafından Covid-19’a karşı geliştirilen aşı adayı hakkında bilgiler alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’ye ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İKUM ziyaretinin ardından ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile yapımı devam eden Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi inşaatını da ziyaret ederek, inşaat hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin üniversitemiz ziyaretine, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Hayırseverler Süleyman Çetinsaya, Harun Yavuz, Yaşar Küçükçalık ile Abdullah Gülsoy’da eşlik etti.

04 Nisan 2021 Pazar