Erciyes Üniversitesi Öğrencilerinin TÜBİTAK-BİDEB Program Desteklerinden Yararlanma Başarısı

Erciyes Üniversitesi öğrencileri tarafından başvurulan TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2019-3 çağrısından 5 öğrencimiz destek almaya hak kazanmıştır. Ayrıca COVİD-19 kapsamında bu yıl ilk defa açılan; Covid 19 teşhis ve tedavisine yönelik projelerde görev alacak araştırmacılara teşvik ve destek amacıyla başlatılan 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) kapsamında 19 öğrencimiz burs almaya hak kazanmıştır. Son açıklanan verilerle birlikte 2019-2020 yıllarında TÜBİTAK BİDEB fonlarından burs alan öğrenci sayımız 126 olmuştur.

15 Mayıs 2020 Cuma