AKADEMİK BAŞARILAR
Öğretim Üyelerimizin Ulusal ve Uluslararası Kitap Çalışmaları

Öğretim Üyelerimizin Ulusal ve Uluslararası Kitap Çalışmaları

Üniversitemiz Tıp, Fen, Hukuk, Edebiyat, İlahiyat, Veteriner, Mimarlık ve Ziraat Fakültesi, Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerimizin aşağıda listelenen ulusal kitap çalışmaları yayımlanmıştır.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

"Legumes Biofortification" - Prof. Dr. Osman SÖNMEZ (Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi), Muhammad Azhar Nadeem, Faheem Shehzad Baloch, Sajid Fiaz, Muhammad Aasim, Ephrem Habyarimana ve Nusret Zencirci

“Anadolu’nun İmarında Yarışmalar: 1930-1990” -Doç. Dr. Filiz Sönmez (Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi)

"Chapter 22: Protective Textiles in Defense and Ballistic Protective Clothing"- Prof. Dr. Kadir BİLİŞİK (Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi)

"Engineering Tolerance in Crop Plants Against Abiotic Stress"- Prof. Dr. Osman SÖNMEZ (Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi), Shah Fahad, Shah Saud, Depeng Wang, Chao Wu, Muhammad Adnan, Muhammad Arif ve Amanullah