GenKÖK ve Enerji Dönüşümleri Araştırma ve Uygulama Merkezlerinde Yürütülen Projelerde Görev Alan Öğrencilere TÜBİTAK-STAR Bursu

Genkök’te yürütülen; Prof. Dr Yusuf ÖZKUL, Prof. Dr. İlhami ÇELİK, Prof. Dr. Ayşegül ULU KILIÇ, Doç. Dr. Gökçen DİNÇ ve  GENKÖK GMP ekibinin yer aldığı, “COVİD-19 PNÖMONİSİ GELİŞEN HASTALARDA MEZENKİMAL KÖK HÜCRE TEDAVİSİNİN KLİNİK ETKİNLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI“ başlıklı projede görev alan 8 yüksek lisan 1 doktora öğrencisi ile Enerji Dönüşümleri Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek “YERLİ SOLUNUM CİHAZININ VALF ATASARIMI” projesinde, Prof. Dr. M. Serdar GENÇ’in danışmanlığında görev alan 2 yüksek lisans ve 2 lisans öğrencisi TÜBİTAK tarafından COVID-19’un teşhis ve tedavisine yönelik projelerde görev alacak araştırmacılara teşvik ve destek amacıyla başlattığı Stajyer Araştırmacı Burs Programı’ndan (STAR) burs almaya hak kazanmışlardır.

11 Mayıs 2020 Pazartesi