İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde “3. Kariyer Günleri” Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “3. Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faik Bilgili ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faik Bilgili, düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler verdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da açılışta yaptığı konuşmasında etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından İşletme, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi oturumları ile devam eden “3. Kariyer Günleri” etkinliği, 27 Mayıs Cuma günü sona erecek.

23 Mayıs 2022 Pazartesi