İlahiyat Fakültesi Erasmus+ Projesi İçin Girit’te Toplandı

İlahiyat Fakültesi Erasmus+ Projesi İçin Girit’te Toplandı

İlahiyat Fakültemiz tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği Yetişkin Eğitimi Komisyonu tarafından kabul edilen “Ruh ve Beden Sağlığı için Dini Destek Eğitimi (TORAL)” konulu projenin uluslararası ortaklarının toplantısı gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Dinler Tarihi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ünal başkanlığında Prof. Dr. Ramazan Adıbelli ve Arş. Gör. Bekir Köylü tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği Yetişkin Eğitimi Komisyonu tarafından kabul edilen “Ruh ve Beden Sağlığı için Dini Destek Eğitimi (TORAL)” konulu projenin uluslararası ortaklarının toplantısı Girit Ortodoks Akademisi ev sahipliğinde 18-19 Mayıs 2022 tarihlerinde Girit Adası Hanya kentinde yapıldı.

Düzenlenen toplantıda Belçika, Polonya, Bulgaristan ve Yunanistan’dan değişik kurumlarda çalışan akademisyenler ile projeile ilgili yapılan faaliyetler değerlendirildi.

Toplantının birinci gününde proje paydaşları tarafından yaklaşık iki buçuk yıl süre içerisinde yapılan teorik ve uygulamalı araştırma, inceleme ve eğitim etkinlikleri açıklandı.

Toplantının ikinci gününde ise Erciyes Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan son toplantı ve çoğaltıcı etkinlik konferansının planlaması ve hazırlığı yapıldı.

Katılımcılara katılım belgelerinin takdimi ile toplantı sona erdi.

25 Mayıs 2022 Çarşamba