Öğrencilerimizin Skyward Space ve Skyward Aerospace Takımları ile TEKNOFEST Başarısı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kuruluşları ve üniversitelerin katılımıyla düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Roket Yarışması ÖTR sonuçları açıklandı.

Üniversitemiz Öğrencileri Skyward Space ve Skyward Aerospace Takımları ile TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Roket Yarışması ÖTR sonuçlarına göre Orta İrtifa Kategorisini başarılı bir şekilde geçtiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı makamında ziyaret eden takım üyeleri tasarladıkları Roket hakkında bilgiler verdiler. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, ziyarette yaptığı konuşmasında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde başarı sergileyen öğrencileri tebrik etti.

Skyward Space ve Skyward Aerospace Takımlarının Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaretine, Skyward Aerospace Takım Akademik Danışmanı Arş. Gör. Özgür Aksu ve Doç. Dr. Mehmet Konar’da eşlik etti.

22 Nisan 2021 Perşembe