REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz Çalış, KAYSO Başkanı Büyüksimitçi’yi Ziyaret Etti

Rektörümüz Çalış, KAYSO Başkanı Büyüksimitçi’yi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitçi’yi ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana üniversite- sanayi işbirliğine önem veren Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi’yi makamında ziyaret ederek, devam eden projeler ve hayata geçirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, ziyarette yaptığı konuşmasında üniversite-sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekti.

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Çalış’a teşekkür etti.

Rektörümüzün KAYSO ziyaretine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç ve Erciyes Teknopark Genel Müdürü Serhat Dalkılıç da eşlik etti.

16 Kasım 2020 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ