Rektörümüz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul toplantısına katıldı. Toplantıda Rektörümüz Çalış, unvan değişikliği olan akademisyenlerimize cübbe giydirerek, bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik alan öğretim üyelerine de plaket verdi.

Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faik Bilgili yaparak fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise konuşmasında unvan değişikliği olan akademisyenleri ve bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik alan öğretim üyelerini tebrik etti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde son yıllarda önemli akademik çalışmalar olduğunu belirten Rektörümüz Çalış: “Araştırma üniversitesi parametrelerine baktığımızda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin son yıllardaki önemli katkılarını görüyoruz. Yapılan akademik yayınlar ve proje artışları çok önemli. Bu önemli artışlardan dolayı tüm akademisyenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Rektörümüz Çalış, unvan değişikliği olan akademisyenlerimize cübbe giydirerek, bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik alan öğretim üyelerine plaket takdim etti.

Rektörümüz Çalış’a, akademik kurul toplantısında Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da eşlik etti.

31 Mart 2021 Çarşamba