Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanlığına yeniden seçilen Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Vahit İlhan ile birlikte KGC Başkanlığına yeniden seçilen Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan KGC Başkanı Metin Kösadağ ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış‘a teşekkür ederek, KGC’nin ERÜ ile önemli bir paydaş kuruluş olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, başkanlık görevlerinde Metin Kösadağ ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

KGC ile her zaman koordineli çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Rektör Çalış, “Erciyes Üniversitesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Kayseri’nin göz bebeğidir. Üniversitemiz şehrimizin tüm dinamikleri ile çalışmalarını devam ettirmekte. Bir tarafından eğitim- öğretim faaliyetlerini devam ettirirken, diğer taraftan da her türlü araştırma-geliştirme faaliyetleri başta olmak üzere sosyal, kültürel her türlü faaliyetler ile Başta Gazeteciler Cemiyetimiz olmak üzere şehrimizin dinamikleri ile işbirliği içerisinde şehrimize, ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz” dedi.

16 Haziran 2022 Perşembe