REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüzden, Fen Fakültesi ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlarına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, göreve yeni atanan fakülte dekanlarımıza “Hayırlı Olsun” ziyaretlerine devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nusret Ayyıldız ile İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Faik Bilgili’yi ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, dekanlık görevine yeni atanan Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nusret Ayyıldız ile İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Faik Bilgili’yi makamlarında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın ziyaretlerine, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay ile Genel Sekreterimiz Murat Yenisu da eşlik etti.

08 Şubat 2021 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ