Üniversitemizde “Engelsiz Hayat” Konseri Düzenlendi

Üniversitemizde “Engelsiz Hayat” Konseri Düzenlendi

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi, Bilinçli Gençler Kulübü ve Gazi Üniversitesi Ahşap Bilimi ve Teknolojisi Topluluğu tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla “Engelsiz Hayat” konseri düzenlendi.

Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Bilinçli Gençler Kulübü Başkanı Furkan Susam ve Kulüp Danışman Hocası Öğr. Gör. Nimet Susam katılımcılara teşekkür ettiler.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da konuşmasında “Engelli bireylerimiz toplumumuzun vazgeçilmez değerleridir. Engelli bireylerimizin toplum içinde mutlu bir hayat sürdürmeleri için çaba göstermek ve onların karşılaştıkları sorunları çözebilmek adına biz yöneticilere büyük görevler düşmektedir. Engellilik sosyal hayatı kısıtlayan bir kusur olarak görülmemeli ve her zaman engelli kardeşlerimize destek olunmalıdır” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından etkinliğin düzenlemesinde emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Etkinlik, Sanatçı Muzaffer Elitaş, Yazdah Şahin, Caner Mutlu ve Seda Karakaya tarafından verilen konserin ardından sona erdi.

17 Mayıs 2022 Salı