Üniversitemizden 27 Öğretim Üyesi 2020 “En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde

Üniversitemizden 27 Öğretim Üyesi 2020 “En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde

Stanford Üniversitesi’nden John Ioannidis ve ekibi tarafından; yayın sayıları, atıf sayıları, h-indeksi, hm-indeksleri gibi farklı değişkenler kullanılarak oluşturulan ve PLOS Biology dergisinde yayımlanan 2020 yılı ilk yüzde 2’lik dilime giren “En Etkili Bilim İnsanları” listesi açıklandı.

Açıklanan listeye göre Erciyes Üniversitesi'nden aşağıdaki tabloda isimleri verilen 27 öğretim üyesi girme başarısını gösterdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ERÜ’nün başarı çıtasını her geçen gün yükseltmek için var güçleri aralıksız çalışmalar yürüttüklerine dikkat çekerek, “En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer alan öğretim üyelerini tebrik etti.

2020 yılı ilk yüzde 2’lik dilime giren “En Etkili Bilim İnsanları” listesi için tıklayınız

27 Ekim 2021 Çarşamba