Vali Şehmus Günaydın, Üniversitemiz Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama Merkezi’ni Ziyaret Etti

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın Covid-19’a karşı geliştirilen yerli aşı TURKOVAC’ın çalışmalarının yürütüldüğü Üniversitemiz Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve çalışma ekibini tebrik etti.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Üniversitemiz Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Vali Şehmus Günaydın ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ’dan merkezde yürütülen çalışmalar ve Üniversitemiz tarafından covid-19’a karşı geliştirilen yerli aşı TURKOVAC hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Vali Şehmus Günaydın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Üniversitemiz tarafından geliştirilen TURKOVAC’ın tüm insanlık için önemli bir çalışma olduğunu belirterek gurur duyduklarını söyledi.

Vali Şehmus Günaydın da konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve çalışma ekibini başarılı TURKOVAC çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yapılan covid-19’a karşı geliştirilen TURKOVAC çalışmalarının daha büyük başarılara vesile olacağına inandıklarına dikkat çeken Vali Şehmus Günaydın, Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama Merkezi ekibine başarılar diledi.

03 Ocak 2022 Pazartesi