Yabancı Diller Yüksekokulumuzun Yenilenen Binası ve Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yenilenen binası ve Erasmus+ programı kapsamında öğrencilerin dil düzeylerini geliştirmek amacıyla Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından Yüksekokul içerisine tefriş edilen bilgisayar laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılışa, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Genel Sekreterimiz Murat Yenisu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ömer Yıldız, Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ulaş Çınar, Genel Sekreter Yardımcımız Venhar Çokkeçeci ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, yaklaşık 6 Milyon TL harcanarak yenilenen Yabancı Diller Yüksekokulu yenilenen binasının ve bilgisayar laboratuvarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, açılışı gerçekleştirilen laboratuvarın öğrenciler için güzel bir imkân olduğuna dikkat çekti.

Rektörümüz Çalış konuşmasının ardından Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yenilenen binası ve Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından tefriş edilen bilgisayar laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Yüksekokul sınıflarında incelemelerde bulunan Rektörümüz Çalış, öğrenciler ile de sohbet etti.

09 Kasım 2021 Salı