Ziraat Fakültemizde Mezuniyet Sevinci

Ziraat Fakültemizde Mezuniyet Sevinci

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi’nden 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi kapsamında 7 bolümden 122 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Sönmez ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Sönmez fakülteleri hakkında bilgiler vererek, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç ise konuşmasında Erciyes Üniversite’nin Ülkemizde uluslararası arenada markalaşmış bir üniversite olduğuna dikkat çekti.

Rektör Yardımcımız Kılıç, “ Erciyes Üniversitesi eğitim-öğretim, AR-GE faaliyetleri ile önemli bir misyonu gerçekleştiriyor. Bu misyonu gerçekleştirmesinde ve başarısında Ziraat Fakültemizin de çok önemli bir rolü var. Bu rolünden dolayı öğretim üyelerimizi, yönetimimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ziraat Fakültemizin daha da gelişmesi için üst yönetim olarak elimizden gelen desteği canı gönülden vermeye devam ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından mezuniyet töreni, mezun öğrencilere diploma takdiminin ardından sona erdi.

24 Haziran 2022 Cuma