ERÜ’de Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İncelediler

ERÜ’de Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İncelediler
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Tıp Fakültesi Hastanesi önündeki yol yapım çalışmasını yerinde inceledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinin hazır bulunduğu yol yapım çalışması incelemesinde Rektör Güven, Büyükşehir Belediyesine yol yapım çalışmasında verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Rektör Güven, "Belediyelere ne zaman işimiz düşse hayır dediklerini görmedik. Bize hep destek veriyorlar. Hastane önünde ve Talas Yolu çıkışında özellikle pik saatlerde sorun yaşanıyordu. Şimdi üniversitemize yakışan bir görüntü oluşacak. Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, "Büyükşehir Belediyesi kent içindeki yolları yaptığı gibi kurumlar içerisindeki trafik düzeninin daha konforlu olması için de destek vermeye devam ediyor. Rektörümüz trafiğin daha düzenli akması için güzel bir proje hazırlamış. Bu proje çerçevesinde kaldırım, asfalt, orta refüj ve aydınlatma işlerini bitirdiğimizde, tertemiz ve akıcı bir trafik olacak" diye konuştu.

01 Temmuz 2016 Cuma