AKADEMİK BAŞARILAR
Üniversitemiz Araştırma Dekanı ve Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gökmen Zararsız’a 2024 yılı BAGEP Genç Bilim İnsanı Ödülü

Bilim Akademisi tarafından başlatılan ve kamu fonları yerine toplumdan gelen maddi destekle yürütülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı “BAGEP” 2024 yılı ödülleri açıklandı. Üniversitemiz Araştırma Dekanı ve Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gökmen ZARARSIZ “Tıp” Alanında BAGEP 2024 ödülüne layık görüldü. BAGEP 2024 ödülleri 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Koç Üniversitesi’nde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecektir.

Öğretim üyemizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

05 Nisan 2024 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR