REKTÖRLÜK HABERLERİ
Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nden Rektör Güven’e Ziyaret

Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nden Rektör Güven’e Ziyaret
Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Rektör Prof. Muhammet Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz ve konsey üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette, Berat Deniz; Öğrenci Konseyi’nin çalışmaları hakkında Rektör Güven’e bilgiler verdi. Rektör Güven ise; Erciyes Üniversitesi için planladıkları birçok proje olduğunun altını çizerek, bu projeler hakkında öğrenci temsilcilerine bilgiler verdi. Güven ayrıca; öğrencilerin daha güzel bir kampüs hayatında eğitimlerini sürdüreceklerini söyleyerek, öğrenciler için birçok projenin gerçekleştirileceğini belirtti.

Görüşme Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından Rektör Güven’e hediyelerinin takdim edilmesi ile son buldu.

29 Ocak 2016 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ