REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektör Güven Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

Rektör Güven Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcısı Murat Doğan ve Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Doç. Dr. Eyyup Ecevit ile birlikte üniversitede içerisinde ilk birim ziyaretini Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na yaptı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yahya Polat tarafından karşılanan Rektör Güven, okulda görev yapan akademik ve idari personelle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda akademik ve idari personelin sorun, istek ve önerilerini dinleyen Rektör Güven, Doç. Dr. Yahya Polat’tan okul hakkında brifing aldı.

Rektör Güven, “Üniversitemizin mevcut durumunu anlamaya çalışıyoruz. Yeni atamalar, görevlendirmeler oluyor. Yeniden yapılandırma çalışmaları sürüyor. Bizim bazı proje ve hedeflerimiz var. Ama öncelikle sizleri dinleyelim istedik. Hep beraber çalışarak üniversitemizi geliştireceğiz. Üniversite içerisinde birimlerimize ziyaretlerimiz yıl içerisinde devam edecek ” diye konuştu.

05 Nisan 2016 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ