REKTÖRLÜK HABERLERİ
Vali Düzgün, Veda Turları Çerçevesinde Rektörümüz Prof. Dr. Güven’i Ziyaret Etti

Son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, veda turları kapsamında Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

Rektörlük binası girişinde Rektör Güven tarafından karşılanan Vali Düzgün, Kayseri’de görev yaptığı süre içerisinde bütün kurumlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise Vali Düzgün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Kayseri’nin gelişimi ve kalkınması adına kurum olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Sayın Valimiz, Kayseri’nin gelişimi ve kalkınmasına büyük öncülük etti. Ben Sayın Valimize ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisini hep iyi hizmetlerle hatırlayacağız” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru’nun da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Güven, ziyaret anısına Vali Düzgün’e, üniversitenin özel yapım gümüş tabağını hediye etti.

10 Haziran 2016 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ