“Ramazan Neşesi” Programı İncesu’da

“Ramazan Neşesi” Programı İncesu’da
Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Kampus Televizyonu’nda yayınlanan “Ramazan Neşesi” programı, İncesu ilçesine konuk oldu.

İncesu İlçesi’nde bulunan ecdat yadigarı Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Külliyesi içerisinde bulunan cami ve medresede çekilen programa İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile İlçe Tarım Müdürü Bülent Temizsoy katıldı.

Programda İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçesinin ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyeli hakkında bilgiler verdi.

İlçede gerçekleşen ve gerçekleşmekte olan projelerini de anlatan Başkan Karayol, İncesu’nun göç veren değil, her geçen gün göç alan bir ilçe haline geldiğini söyledi.

Programa katılan İlçe Tarım Müdürü Temizsoy ise, bölgede tarım ve hayvancılığa dayalı ekonominin inceliklerinin yanı sıra, önemli geçim kaynağı olan bağcılık, üzüm yetiştiriciliği ve üzüm çeşitleri hakkında bilgi verdi.

Program koordinatörlüğünü Prof. Dr. Hamza Çakır, yönetmenliğini Okt. Uğur Aydın ve sunuculuğunu Fakülte Sekreteri Yaşar Elden’in yaptığı Ramazan Neşesi programı, Ramazan ayı boyunca yayınlanmaya devam edecek.

23 Haziran 2016 Perşembe