Alman Profesör Frank-Gerrit Klärner, ERÜ’de Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Alman Profesör Frank-Gerrit Klärner, ERÜ’de Akademisyenlerle Bir Araya Geldi
Duisburg- Essen Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Frank-Gerrit Klärner, Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) bilimsel araştırmalar için akademisyenlerle bir araya geldi.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda “Alzheimar ve Parkinson”  adlı konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk ve Doğa Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Doğan’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen katıldı.

Erciyes Üniversitesi akademisyenleriyle de bir ekip kurulacağını söyleyen Prof. Klärner, Alzheimar Parkinson hakkında bilimsel araştırma ve çalışmalarını akademisyenlere anlattı.

16 Mayıs 2016 Pazartesi