BAP Koordinasyon Biriminden Yeni Destek Programı: Lisans Öğrencisi Katılımlı Araştırma Projesi

BAP Koordinasyon Birimi tarafından “Lisans Öğrencisi Katılımı Araştırma Projeleri” destek programı başlatılmıştır.

Bu kapsamda, Üniversitemizin 4 yıl ve üzeri süre ile lisans düzeyinde eğitim verilen birimlerinin, örgün öğretim programlarına kayıtlı, başarılı öğrencilerinin AR-GE kültürlerinin oluşturulması, araştırma faaliyetlerine özendirilmesi ve araştırma yapmaya teşvik edilmesi amacıyla oluşturulan araştırma projeleri desteklenecektir. Yürütücülüğünü öğretim üyelerinin üstlendiği bu projelerde lisans öğrencileri araştırmacı olarak görev alabilmektedir.

Destek programı hakkında kapsamlı bilgi BAP Birimi Uygulama Esasları dokümanında verilmiştir. İlgili dokumana BAP Birimi web sayfasından ve BAPSIS Sistemi kullanıcı alanındaki Yardımcı Bilgiler menüsünden erişilmesi mümkündür.

BAP Koordinasyon Birimi

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız