ERÜ’ de “Turizmin Doku Taşları” Adlı fotoğraf Sergisi Açıldı

ERÜ’ de “Turizmin Doku Taşları” Adlı fotoğraf Sergisi Açıldı
Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Turizmin Doku Taşları” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Turizm Fakültesi tarafından zemin katta açılan sergiye; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Abdullah Gül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kenan Güllü ile Doç. Dr. Ömer Şanlıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Sergide, Okutman Uğur Aydın ile Okan Özdemir tarafından çekilen 30 adet kişisel fotoğraf yer aldı. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergi 1 gün boyunca sürdü.

22 Nisan 2016 Cuma