ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi 7. Dönem Mezunlarını Verdi

ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi 7. Dönem Mezunlarını Verdi
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi. ERÜ Diş Hekimliği Fakültesinde 7. Dönemde 58 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen törene; Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Melikgazi Belediyesi Başkan Vekili Dr. Yüksel Kahraman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, İl Kültür ve Turizm İsmet Taymuş, Nimet Bayraktar Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tamer Şenel, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk, mezun öğrencilerden ülkenin milli değerlerine saygılı bireyler olmalarını istedi. Dekan Öztürk, “Bugün burada 7. dönem mezunlarımızı veriyoruz. Ben bugün mezun öğrencilerden, sizlerden ricam, annenize, babanıza, hastalarınıza, vatanınıza ve ülkenin milli değerlerine saygılı olmanız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise konuşmasında mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven de, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Rektör Güven, “Sevgili öğrenciler sizler bugün Türkiye’nin başarılı ve sayılı fakültelerinin birinden mezun oldunuz. Siz mezun öğrencilerimizin üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizler, büyükleriniz, hocalarınız, yöneticileriniz olarak, sizlerden ülkeniz için çalışmanızı ve yaptığınız işin en iyisini yapmanızı istiyoruz. Herkes kendi işini en iyi şekilde yaparsa ülkemiz daha da çok gelişecektir. Sizlere bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezun öğrenciler, Kayseri’nin tecrübeli diş hekimlerinden Halit Erkiletlioğlu eşliğinde “diş hekimliği andı” içti.

Daha sonra dönem birincisi Gizem Yeşilyurt, konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Ardından dönem birincisi Gizem Yeşilyurt’a diplomasını Vali Süleyman Kamçı takdim etti.

Mezuniyet töreni mezun öğrencilere diploma takdimi, akabinde öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmaları ile son buldu.

Video için tıklayınız

03 Ekim 2016 Pazartesi