ERÜ Kayseri MYO’nda Mezuniyet Coşkusu

ERÜ Kayseri MYO’nda Mezuniyet Coşkusu
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kayseri Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi mezuniyet töreni düzenlendi. Tören kapsamında 8 bölümden mezun olan 180 öğrenciye diplomaları verildi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Kayseri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Taplak’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Kayseri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Taplak, mezun öğrencilerden mesleklerini en iyi şekilde yerine getirerek, üretken ve çalışkan olmaları istedi.

Doç. Dr. Hamdi Taplak, “Sevgili gençler, hocalarınız sizi iyi imkânlar içerisinde, doğru teknik bilgilerle donattılar. Çok güzel bir kampüste eğitim aldınız. Ülkesini, devletini ve milletini seven gençler olarak, sizlerin gelecekte çok güzel işler başaracağınıza inanıyorum. Dürüst, çalışkan, üretken insan önemli bir değerdir. Çalışmaktan ve araştırarak doğruyu bulma çabasından hiçbir zaman vazgeçmeyiniz. Mesleğinizi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edin” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan da, mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Mezuniyet töreninde okul
17 Haziran 2016 Cuma