ERÜ Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO’nda Mezuniyet Töreni

ERÜ Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO’nda Mezuniyet Töreni
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu tarafından 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni düzenlendi. Meslek Yüksek Okulu’nda 3 bölümden toplam 130 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Yalçın, Kayseri Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Ergül’ün yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aileleri katıldı.

Doç. Dr. Hasan Yalçın, yaptığı konuşmada, öğrencilerden, ileriki meslek hayatlarında öğrendikleri bilgi ve becerileri en iyi şekilde kullanmalarını ve bunu yaparken de ahlaki ölçülerden ödün vermemelerini, ülkemizin geleceğinin mezun olan bu nesillerin çalışmalarına bağlı olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından okul birincisi Halime Çakır, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Mezuniyet töreni öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi.

13 Haziran 2016 Pazartesi