Erciyes Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Erciyes Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış
Erciyes Üniversitesi’nde “Engelliler Haftası” etkinlikleri kapsamında Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından “Yeteneğimi Keşfet” adlı etkinlik düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe; çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İstiklal  Özel Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Dinçer, engelliler konusunda herkesin sosyal sorumluluk sahibi olması gerektiğini söyledi.

Dinçer, “Bugün mutlu ve sağlıklı biri olabilirsiniz. Yarın engelli biri olmayacağınızı, aile fertlerinizden birisinin engelli olmayacağının garantisi yoktur. Bu sebeple hepimize sosyal sorumluluk düşmektedir. Sosyal sorumluluk projesi dâhilinde bu zor alanı seçen, güzel çalışmalar sergileyen öğrencilerimizin mutlu olmasına katkı sağlayan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencilerini kutluyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından İstiklal Özel Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından, şarkılar söylendi. Aşık ile Maşuk oyunu sergilendi. Koro gösterisinin ardından düzenlenen plaket takdimiyle program sona erdi.

17 Mayıs 2016 Salı