Rektörümüz Prof. Dr. Altun ile KTO Başkanı Gülsoy ve Yönetim Kurulu Öğrencilerimiz ile İftar Yaptı

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte öğrencilerle iftar yaptı.

Öğrencilerle beraber yemekhanede sıraya girip tabldotta iftar menüsü alan Rektörümüz Prof. Dr. Altun ve Başkan Gülsoy orucunu öğrencilerle birlikte açtı.

İftar sonrası öğrenciler ile sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Altun ve Başkan Gülsoy öğrencilere hayırlı Ramazanlar dilediler.

Rektörümüz Prof. Dr. Altun ve Başkan Gülsoy’a iftarda Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve Prof. Dr. Hakan Aydın, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin ve Genel Sekreter Yardımcılarımız Doç. Dr. Afşın Alper Cerit, Zafer Çağlıtalaslıgil ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

18 Mart 2024 Pazartesi