TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Başkan Büyükkılıç ve Rektörümüz Prof. Dr. Altun Öğrenciler ile İftarda Buluştu

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Üyeleri Üniversitemiz Öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ve beraberindekiler, öğrencilerle öğrenci yemekhanesinde bir araya gelerek tabldotta yemek yedi.

Öğrencilerle birlikte iftar yapan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Başkan Büyükkılıç ve Rektör Prof. Dr. Altun ezanın okunmasıyla orucunu açarak, öğrencilerle sohbet etti.

Milletvekili Akar ve Başkan Büyükkılıç’ın Üniversitemiz ziyaretine; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra; Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve Prof. Dr. Hakan Aydın, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcımız Doç. Dr. Afşın Alper Cerit de eşlik etti.

01 Nisan 2024 Pazartesi