ETKİNLİK
Orta Anadolu[TIRNAK]nun En Büyük Arıcılık Buluşması

Kayseri’de arıcılığın gelişmesi için Orta Anadolu’nun en büyük arıcılık buluşması Üniversitemiz Ziraat Fakültesince düzenleniyor.

Kayseri’de arıcılığın gelişmesi için Orta Anadolu’nun en büyük arıcılık buluşması Kayseri’de yapılacak. Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenecek olan Arıcılık Buluşması 14-18 Mart tarihleri arasında Kadir Has Kongre ve Kültür Mekezi Salonunda gerçekleştirilecektir.

Arıcılıkla ilgili bilinen bilinmeyen konular Arıcılık Buluşması’nda masaya yatırılıyor. Arıcılık konusundaki Türkiye’nin en önemli uzmanları 14-18 Mart tarihleri arasında Kayseri’de Kadir Has Kongre ve Kültür Mekezi Salonunda gerçekleştirilecektir.

Üreticiler ve tüketicilerin sorularının uzmanlar tarafından cevaplandırılacağı Arıcılık Buluşması’na Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Sibel Silici - Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Ethem Akyol -Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Üyesi

Doç. Dr. Mehmet Ulaş Çınar - Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi

Dr.Öğretim Üyesi Duran Özkök - Kayseri Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu

İlhan Bozdağ - ve Kayseri Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı

Arıcılık Uzmanı Zir. Yük. Müh. Miray DAYIOĞLU

Arıcılık Uzmanı Zir. Yük. Müh. Neslihan ÖZSOY TAŞKIRAN

Arıcılık Buluşması’nda; arı yetiştiriciliği, bakım ve besleme, arı hastalıkları, seleksiyon ve uygun arı ırkı seçimi, bal arısı ıslahı, üretici ve tüketiciler açısından arı ürünleri gibi arılarla ilgili tüm konular ele alınacak ve bu konularda sunumlar ve uygulamalar yapılacak.

Kayseri ve civarından tüm arı yetiştiricilerinin katılacağı etkinliğe davetlisiniz.

Düzenleyen :
Adres : Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi