ETKİNLİK
Tasarım Fest 19

[TIRNAK]Erciyes Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Kulübü olarak “29-30 Nisan 2019” tarihinde üniversitemiz bünyesinde ilk defa gerçekleşecek olan TasarımFest’19 etkinliğimize tüm akademisyenlerimiz ve  öğrencilerimiz davetlidir. Etkinliğimizde sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. Etkinliğimiz kapsamında konferanslarımız, workshoplarımız, yarışmalarımız ve bölümümüzün öğrencilerinin yaptığı projelerin sergisinin yanı sıra fuaye alanında da farkındalık ve sosyal sorumluluğu yaygınlaştırma amaçlı kurumların ve bizlere etkinlik boyunca yalnız bırakmayan sponsorlarımızın standları yer alacaktır.

Düzenleyen :
Adres : 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi