ETKİNLİK
TÜBİTAK 1001 Süreçlerinde Yapılan Yenilikler Hakkında Çevrimiçi Bilgi Günü

Değerli Araştırmacılar;

Erciyes Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOMER) tarafından, çevrimiçi düzenlenecek olan “TÜBİTAK 1001 Çevrimiçi Bilgi Günü” etkinliğine davetlisiniz.

Etkinlikte, “TÜBİTAK 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı”da başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar ve yapılan değişiklikler hakkında bilgi verilecektir.

Konuşmacı: Öğr. Gör. Ali İhsan Yoğurt (ETTOMER)

Etkinlik çevrimiçi olarak, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü, Saat: 14:00-16:00 arasında gerçekleştirilecektir.

Aşağıdaki linkten kayıt yaptıran araştırmacılara toplantı katılım linki gönderilecektir. Etkinliğe katılımınızı bekler iyi çalışmalar dileriz.

Kayıt Linki : https://forms.gle/KUaBtLBSjnuyd5fo9

Proje Destek Hizmetleri Birimi

projedestek@erciyes.edu.tr

Düzenleyen : Erciyes Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOMER)