ETKİNLİK
Ufuk Avrupa Programı Genel Tanıtım Toplantısı

Değerli Araştırmacılar; Erciyes Üniversitesi, Araştırma Dekanlığı tarafından düzenlenen "Ufuk Avrupa Programı Genel Tanıtım Toplantısı"na davetlisiniz.

Etkinlikte, "Ufuk Avrupa Programı"nın genel tanıtımının yanı sıra Ufuk Avrupa Programı projeleri başvuru sisteminin tanıtımı ve çağrı detaylarının nasıl inceleneceği hususlarına değinilecektir. Ayrıca etkinlik sonrası çağrılarla ilgilenen araştırma grupları ile odak grup toplantıları düzenlenecektir.

Etkinlik, 6 Nisan 2023 Perşembe günü saat: 09.00-11.00 arasında Erciyes Teknopark toplantı salonlarında gerçekleştirilecektir.

Etkinlik yeri ile ilgili detaylar katılımcılarla etkinlik öncesi paylaşılacaktır.

Aşağıda yer alan bağlantıdan kayıt yaptıran araştırmacılara toplantı katılım bilgileri e-posta olarak iletilecektir. Etkinliğe katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Katılım Linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5aenf12RhvuZCnIa02GkAgRGSfoZuWJs6_Hry9Iuwl2D0VQ/viewform?usp=sf_link

Detaylı Bilgi ve Destek İçin;

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı