ETKİNLİK
Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri AR-GE Proje Organizasyonu

13, 14 ve 15 Ekim 2016 tarihlerinde Kayseri’de Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından  “Havacılık ve Uzay Teknolojileri” konusunda uluslararası katılımlı, yüksek kalitede bir organizasyon düzenlenecektir.

Organizasyon kapsamında uluslararası katılımlı bir Ar-Ge proje pazarı etkinliği, Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında uluslararası firmalar arasında ikili görüşmeler ile Horizon 2020 projeleri için ortak bulmaya yönelik bir Brokerage Event (Aracı olma etkinliği) ve ilgili alanda uluslararası düzeyde konferanslar düzenlenecektir.

Organizasyon için Bremen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Azerbaycan Milli İlimler Akademisi ile Erciyes Üniversitesi arasında işbirliği sözleşmesi imzalanmıştır. Bremen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Avrupa genelinden kaliteli Ar-Ge projelerinin organizasyona katılımı için görev alacaktır. Airbus Defence organizasyona katılım sağlayacaktır ve Keynote Spekaer konuşmacısı Airbus Defence’den üst düzey bir yetkili olacaktır.

Organizasyona sizlerde Ar-Ge projelerinizle katılım sağlayabilir ve Brokerage eventde uluslararası işbilirliği fırsatları yakalamak için ikili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

Katılım için lütfen bu linki;   http://aeroex.org/index.php/registernow/  tıklayınız.

Düzenleyen :
Adres : Ommer Hotel - Kayseri