2020 Yılı 2.Dönem Bilimsel Teşvik Ödemeleri Hakkında

Üniversitemizin bilimsel araştırma kapasitesi ve kalitesinin geliştirilmesi ve arttırılması hedefi çerçevesinde; siz değerli araştırmacılarımızı teşvik etmek amacıyla 2020 yılında gerçekleştirilen, yayın proje, bilim ödülü ve fikri mülkiyet tescili faaliyetleri için bilimsel teşvik ödülü sürecini başlatmış ve konuyla ilgili belirlenen usul ve esaslar kapsamında 2020 yılı birinci dönem bilimsel teşvik ödemeleri yapılmıştı. 2020 yılı ikinci dönem bilimsel teşvik ödemeleriyle ilgili başvuru değerlendirme süreci de tamamlanmış olup, ödemeler 01 Aralık 2020 tarihinde yapılacaktır.

Bu vesile ile üniversitemizin bilimsel faaliyetlerine katkıda bulunan tüm araştırmacılarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, imkânlarımızın elverdiği ölçüde tüm şartları zorlayarak siz değerli araştırmacılarımıza her türlü desteği sunmak için gayret edeceğimizi belirtmek istiyorum.

Prof.Dr. Mustafa ÇALIŞ

2020 Yılı 2.Dönem Bilimsel Teşvik Listesi İçin tıklayınız.

19 Kasım 2020 Perşembe
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi