Erciyes Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ERUSAM) tarafından “Tüm Yönleriyle Dağlık Karabağ Sorunu” konulu konferans düzenlendi.

Online olarak düzenlenen konferans açılış konuşmasını yapan ERUSAM Müdürü Prof. Dr. Muharrem Akoğlu, konferansın konuşmacısı Prof. Dr. Toğrul İsmayıl’a teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da konuşmasında düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız İlkay, “Dağlık Karabağ sadece Azerbaycan ve Türkiye için değil, tüm Türk Dünyası için kanayan bir yaradır. Dağlık Karabağ’daki Ermenistan işgalinin son bulması veya Ermenistan işgalinde kalan tüm Türk topraklarının işgalden kurtarılması ile inşallah bu yara kapanacaktır” dedi.

Açılış konuşmasının ardından konferansın konuşmacısı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Toğrul İsmayıl “Tüm Yönleriyle Dağlık Karabağ Sorunu” konulu konferans verdi.
ERUSAM Tarafından Tüm Yönleriyle Dağlık Karabağ Sorunu Konulu Konferans Düzenlendi ERUSAM Tarafından Tüm Yönleriyle Dağlık Karabağ Sorunu Konulu Konferans Düzenlendi
06 Kasım 2020 Cuma
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi