AKADEMİK BAŞARILAR
Belçika ve İspanya Japon Dili Eğitim Derneklerinden Üniversitemiz Japon Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencilerine Eğitim

6 Ekim 2017 tarihinde Edebiyat Fakültemiz konferans salonunda, Belçika Japon Dili Eğitim Derneği Başkanı Naoko SAKURAI ve İspanya Japon Dili Eğitim Derneği Üyesi Yuko SUZUKI tarafından konferans ve uygulamalı eğitim verilmiştir.

Japonca öğretimindeki yeni teknikler üzerinde durulan konferansın ardından, CEFR (Sınıf İçi Etkinliklerinde Ortak Avrupa Dil Referans Çerçevesi) adı verilen teknik, 1. ve 3. Sınıf öğrencilerimize, Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalımız öğretim elemanları eşliğinde uygulanmıştır.

7 Ekim 2017 tarihinde ise sözü edilen teknik üzerine Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nda Japon ve Türk öğretim elemanlarımız ve yüksek lisans öğrencilerimizle görüş alışverişinde bulunulmuştur.

03 Kasım 2017 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR